Locatie en bereikbaarheid

Cromstrijense Poort

Het nieuwe bedrijvenpark Cromstrijense Poort ligt op een bijzondere zichtlocatie, direct langs de provinciale weg aan de noordkant van de gemeente Numansdorp. Het grenst aan het bestaande bedrijventerrein Middelsluis. De totale oppervlakte van Cromstrijense Poort is ongeveer 26.000 m2.

BC Numansdorp

Het nieuwe bedrijvenpark biedt vooral huisvesting aan bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in een omgeving die zowel rust als dynamiek uitstraalt. De opzet van het bedrijvenpark is ruimtelijk met veel aandacht voor groene accenten. Dankzij een doordacht beeldkwaliteitsplan wordt de eenheid van kwaliteit en rust in het gebied gewaarborgd. Binnen dit plan is een aantal aantrekkelijke randvoorwaarden geformuleerd waarbinnen elke ondernemer de ruimte heeft om zijn eigen identiteit uit te stralen.

Cromstrijense Poort is een gemengd bedrijventerrein. Veel bedrijven uit de dienstverlening en de handel en bepaalde productiebedrijven zullen zich in Cromstrijense Poort vestigen. De uit te geven kavels zijn ruim met voor elk bedrijf meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Uitstekend bereikbaar en van alle gemakken voorzien

Bedrijvenpark Cromstrijense Poort is een absolute zichtlocatie en ligt op slechts twee autominuten van de Rijksweg A 29 (Rotterdam - Antwerpen). In de nabije omgeving liggen het Rijnmond-gebied, de Drechtsteden, Moerdijk en Antwerpen. Rotterdam bereikt u met de auto in 15 minuten. Maar ook Zeeland, West-Brabant en de Zuid- Hollandse Eilanden zijn zowel met het eigen vervoer als met snelle openbaar vervoerverbindingen uitstekend bereikbaar.

In de dorpskern van Numansdorp vindt u de nodige horecavoorzieningen en een ruim aanbod aan winkels en dienstverlening. De natuur is de voornaamste bron voor veel verschillende recreatieve en toeristische activiteiten in dit deel van de Hoeksche Waard. Dankzij de ligging aan het Haringvliet en het Hollandsch Diep, behoren vele vormen van gemotoriseerde en niet-gemotoriseerde watersport tot de mogelijkheden.

Numansdorp beschikt zelfs over een fraaie jachthaven en een aantal rustieke zandstrandjes. Verder heeft Numansdorp een schitterend gelegen 18- holes golfbaan. Ideaal om met uw relaties een balletje te slaan en uw netwerk te onderhouden en uit te breiden. En en passant heerlijk genieten van de prachtige natuur en de uitstekende horecavoorzieningen in het clubhuis.

BC Numansdorp vanuit de lucht

Business Center Numansdorp: functioneel, fraai en flexibel!

Business Center Numansdorp bestaat uit een gebouw met een fraaie architectuur. Business Center Numansdorp bestaat uit 3 lagen en heeft door de opvallende kop een markante en bijzondere uitstraling. De indeling van het gebouw is uiterst functioneel en flexibel en de afwerking is hoogwaardig. Verder is het gebouw van alle gemakken voorzien. Het fraaie zwarte metselwerk maakt van Business Center Cromstrijen een opvallende verschijning.