Toelichting van derden

Bouwbedrijf Adriaan van Erk: Projectontwikkeling en vakmanschap in woning- en utiliteitsbouw

Bouw- en Handelmaatschappij Adriaan van Erk ligt een hedendaagse aanpak in het verlengde van jarenlange bouwervaring. Als allround bouwbedrijf analyseren wij de wensen en eisen van opdrachtgever en eindgebruiker. Bij het uiteindelijke resultaat staat kwaliteit voorop. De brede marktoriëntatie van het bedrijf biedt een scala aan mogelijkheden en is de basis voor succes in woning- en utiliteitsbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Een goed gecoördineerde materieeldienst met een uitgebreid machinepark draagt op iedere bouwplaats bij tot een snelle uitvoering van het project. Vanwege onze kwalitatief hoogwaardige bouw zijn wij door de Stichting Klantgericht Bouwen zelfs uitgeroepen tot Beste Klantgerichte Bouwer 2007.

Projectontwikkeling
Als professioneel projectontwikkelaar begeleiden wij de voortgang van het project in elke fase. Onze ruime kennis op het gebied van haalbaarheid, stedenbouwkundige ontwikkelingen en financieringsvormen in combinatie met een financieel krachtige positie, legde al menigmaal het fundament voor opmerkelijke prestaties in woningbouwontwikkeling en bedrijfshuisvesting.

Jong geleerd ...
De dynamische uitstraling van Bouw- en Handelmaatschappij Adriaan van Erk is onder meer terug te vinden in het jeugdig elan op de leerlingbouwplaatsen. Jonge mensen worden geschoold tot specialisten in de bouwbranche. Vakmanschap, begeleiding en supervisie staan borg voor een hoge kwaliteit en een goede opleiding binnen het bouwbedrijf.

Architectuur: eenheid in identiteit

Blom Architects B.V. is een middelgroot en onafhankelijk architectenbureau, gekenmerkt door een klantgerichte werkwijze. Zij onderscheiden zich door conceptueel sterke en innovatieve ontwerpen van gebouwen in de context van de stedenbouwkundige en landschappelijke structuur en de inrichting van de openbare ruimte. Zij streven ernaar in elk project het unieke naar boven te halen.

Vakmanschap is daarbij hun vertrouwde basis. Hun expertise strekt zich uit van kleinschalige architectonische inpassingen tot de begeleiding van uitgebreide stedenbouwkundige en logistieke projecten in woningbouw en utiliteitsbouw. Zij laten zich niet beperken tot sector en regio. Daarnaast gaan zij innovatie niet uit de weg. Hierdoor kunnen nieuwe inzichten ontstaan. Dit helpt ons bij het ontwikkelen van nieuwe gebouwconcepten.

Zij hebben bij het ontwerp van dit gebouw gestreefd naar een eenduidige, hoogwaardige en duurzame, eigentijdse uitstraling. Daarbij vertonen de verschillende gebouwen op bedrijvenpark Numansdorp een duidelijke eenduidige samenhang, zowel in stedenbouwkundige opzet als qua architectuur.

Het terrein kenmerkt zich door de goede ligging en de verzorgde inrichting met ruime parkeergelegenheid, bomen en plantsoenen. De buitenzijde van het gebouw is op een ingetogen maar contrastrijke en bijzonder wijze afgewerkt, fraai uitgevoerd met duurzame materialen. De buitenkanten van de gevel worden uitgevoerd in zwart metselwerk, blank aluminium, puien, deuren en ramen. Deze materialen zorgen voor een jarenlang onderhoudsvriendelijk gebruik en geven een gedegen uitstraling aan het bedrijfsverzamelgebouw.

Elke bedrijfsunit heeft aan de gevel een vaste plaats en ruimte voor buitenreclame. Business Center Numansdorp heeft alles in huis om een succesvolle ‘thuis’-basis te worden voor uw bedrijf.

Onze Vastgoedpartner

Als ontwikkelingspartner begon “Onze” rol reeds in de conceptontwikkeling, waarbij de nieuwe ontwikkeling vanuit een breder geheel wordt beschouwd en de uitstraling, perceptie en de beleving van het totaal bij de consumenten de gebruiker centraal wordt gesteld.

Daarnaast hebben wij een rol gespeeld in de selectie en contractering van de adviseurs. Samen met Van Dam Groep, Blom Architects, constuctiebureau Sterk en de gemeente Cromstrijen hebben wij dit concept uitgewerkt tot het ontwerp zoals het er nu ligt, een prima mix van functies met een optimaal grondgebruik, dat voldoet aan de hoge beeld/kwaliteitseisen van de gemeente.

Tijdens de voorbereiding heeft Onze Vastgoedpartner tevens de begrotingen beoordeeld en Eurobox ondersteund in de onderhandelingen met het uitvoerend bouwbedrijf, waarbij een harmonieuze samenwerking tussen alle partners en een kwalitatief hoogwaardig eindproduct voor u als gebruiker en Eurobox voorop staat. De goede samenwerking met Eurobox zet zich ook voort op andere locaties in Nederland, waar wij soortgelijke projecten mogen initiëren en begeleiden.

Want dat is precies wat we willen: een uitstekende en betrouwbare partner te zijn voor aannemers, ontwikkelaars, gemeenten en woningbouwverenigingen bij het creëren van slimme oplossingen op bouwkundige- en logistieke vraagstukken van concept tot en met oplevering en nazorg. Snel en in goed teamverband  gezamenlijk een visie vormen en deze vertalen naar efficiënte, maar zeker ook
mooie architectonische oplossingen, zoals hier in Numansdorp.

SYNERGIE door TEAMWORK ofwel…1+1=ONZE.