Verkoopinformatie - Business Center Numansdorp

14 betaalbare en flexibele multifunctionele bedrijfsunits en 2 vrij indeelbare ruimten op de tweede verdieping.

Flexibiliteit en maatwerk, dat waren de uitgangspunten bij de ontwikkeling van dit prachtige multifunctionele gebouw. De bedrijfsunits worden aangeboden als bedrijfsruimte gecombineerd met kantoorruimte. De 14 bedrijfsunits bieden een prachtige werkruimte voor de moderne, veeleisende ondernemer. De ruimten zijn perfect geschikt als showroom, atelier, werkplaats, magazijn, opslag, productie- en/of handelsactieviteiten.

In de bedrijfsunits is bovendien vrij eenvoudig een kantoor te realiseren. Alle units beschikken over een zelfstandige, fraaie entree met een grote overheaddeur. De buitenzijde van het gebouw wordt smaakvol afgewerkt met veel glas. Dus veel binnenvallend daglicht dat zorgt voor een bijzonder aangenaam werkklimaat. Het gebouw wordt volgens de modernste normen en eisen gebouwd en er kan met de individuele wensen van bedrijven en ondernemers rekening worden gehouden. Door de vrijdragende vloerconstructie kunnen grote delen van nagenoeg alle unitscheidende wanden worden verwijderd, waardoor ruimten onderling kunnen worden gekoppeld tot grotere oppervlaktes.

De bedrijfunits zijn ook eenvoudig te combineren met de achter en naast gelegen units. Het grote voordeel van onze manier van bouwen is dat u als klant samen met ons de units geheel naar eigen keus en budget kan samenstellen. Maar u kunt natuurlijk ook scheidingwanden plaatsen om diverse werkruimten te creëren. Alle units worden standaard casco opgeleverd. Desgewenst is turn-key oplevering mogelijk. Indien u meer hoogte wenst, is dit optioneel mogelijk. Wanneer u dit vroegtijdig aan ons laat weten, laten wij eventueel een gedeelte van de eerste verdiepingsvloer niet aanbrengen.

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 vrij indeelbare ruimten van maar liefst 295 m2 en 635 m2 . Deze ruimten lenen zich bij uitstek voor kantoordoeleinden. Maar ook als showroom of bedrijfsruimte kan deze verdieping uitstekend worden gebruikt. De invulling van de 2e ver-dieping zal nader worden bepaald. In het gebouw is een lift voorzien voor het bereiken van de 2e verdieping.

Business Center Numansdorp is ideaal voor moderne ondernemers die hoge eisen stellen aan een bedrijfsruimte. Een multifunctionele bedrijfsruimte die maximaal flexibel is en die (groei)mogelijkheden biedt voor nu en in de toekomst. Wij adviseren u graag